nimava
wlan
xelion

Bekijk ons assortiment


Uitgelicht

Profiel

Nimava Group BV is sinds 1989 actief als importeur/distributeur in de ICT markt. Samen met haar partners streeft Nimava Group B.V. als Pan-European distribiteur naar totaaloplossingen in geheel Europa. Als gezamenlijke doelgroep hanteren wij het MKB en de Groot zakelijke markt.

Met een zeer hoogwaardig pakket aan merken zoals Samsung, NEC en Xelion zijn wij in de gelegenheid voor elke businesscase een passende oplossing te realiseren. Met een team van commercieel en technisch specialisten bieden wij onze partners maximale ondersteuning in (ICT) projecten.
 
Nimava
Nimava werkt met een open organisatiestructuur waardoor we een flexibele distributeur zijn met korte communicatielijnen. Verder stellen we het persoonlijke contact hoog in het vaandel. Dit geldt zowel voor de samenwerking met onze partners, als de samenwerking met Samsung, NEC en Xelion, en houden we van een no-nonsense manier van zaken doen.
 
Missie
Onze missie is simpel: maak de hedendaagse technologie tot een aanwinst van uw organisatie!
Wij werken in en rond uw organisatie en streven er naar om de technologisch kennis te integreren binnen uw organisatie en bij uw medewerkers. Zo kan uw organisatie groeien en optimaal profiteren van alle kansen die de hedendaagse ICT markt u op gebied van (cloud)-communicatie bied. Wanneer uw organisatie groeit, groeien wij als Nimava met u mee, dus zullen wij samen met u werken om deze groei te ondersteunen.

Nimava Group BV streeft als exclusief master distribiteur naar het verder uitbouwen van haar positie op het gebied van bedrijfs- en IT communicatie. Dit door innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en systemen te ontwikkelen, te importeren en te distribueren binnen Europa. Hierbij biedt Nimava Group BV ondersteuning, service en opleidingen aan haar partners en creert daarmee oplossingen voor gebruikers in alle doelgroepen.