nimava
wlan
xelion

Bekijk ons assortiment


Uitgelicht

Met Nimava naar de F1 Grand Prix in Azerbaijan

06 november 2017

Een van de meest bijzondere circuits die de Formule 1® aandoet, is het Baku City Circuit. Nimava biedt haar NEC resellers in 2018 de kans om de Azerbaijan Formule 1 Grand Prix bij te wonen. Een werkelijk unieke ervaring in een unieke ambiance; het circuit biedt uitzicht op de Kaspische zee en loopt dwars door de bijzondere stad Baku! Deze kans mag u niet missen! 

Wilt u ook deel uitmaken van zo’n onvergetelijke ervaring? Om u te kwalificeren voor deze competitie dient u een target te behalen.

Benieuwd naar uw persoonlijke target? Neem dan snel contact op met uw accountmanager of met onze verkoopafdeling op +31 (0)30 693 64 44.
 
De competitie is begonnen 
De startlichten springen vandaag op groen en de competitie is begonnen!  Alle orders die geplaatst zijn vanaf 1 september 2017 tot en met 15 maart 2018 tellen mee voor het behalen van uw target. Als u uw target heeft gehaald, dan nemen wij u mee naar de F1 Grand Prix van Azerbaijan! Dit geweldige evenement vindt plaats in het weekend van 26-29 april 2018.

Let op: Er is een beperkt aantal tickets ter beschikking. Des te eerder u uw target haalt, des te groter de kans dat u mee mag naar Baku. En des te groter de ‘overscore’ ten opzichte van uw target, des te groter de kans dat we in april 2018 samen naar deze prachtige race reizen om ‘onze’ Max te zien winnen!

Dit is een unieke kans! Nimava wenst u veel succes in de competitie!

Programma: 
26 April: Vertrek naar Baku, transfer naar hotel en diner
27 April: Excursie inclusief lunch en diner
28 April: Middag kwalificatie race en diner
29 April: Race Formule 1
30 April: Vertrek naar Nederland

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen neem dan contact met ons op.

Bekijk het nieuwsarchief