nimava
wlan
xelion

Bekijk ons assortiment


Uitgelicht

  • UCPLUS
  • GoIntegrator
  • KSS Call Suite

KSS Call Suite

KSS Call Manager biedt bedrijven echte kansen, met simpele oplossingen op vragen over klantenservice, verkoop prestraties en productiviteit. Deze oplossingen bieden een interresant overzicht, waar uw managers voordeel uit kunnen en moeten halen. KSS Call Manager heeft zich in de afgelopen tijd bewezen bij meer dan 20.000 bedrijven over de gehele wereld in de meest verschillende tak van het bedrijfsleven. KSS Call manager is geschikt voor verschillende types telefooncentrales. O.a. hierdoor sluiten KSS applicaties naadloos aan op uw wensen.
 
Klanten loyaliteit komt o.a. door respect, eerlijkheid, hard werken en oplossingen met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De KSS applicaties bieden kwaliteit en betrouwbaarheid aan eindgebruikers die op zoek zijn naar dat beetje extra aandacht en loyaliteit. KSS Call Manager is inzetbaar op zowel uw bestaande telefooncentrale als op nieuwe systemen.
 
Uitgebreide statistische gegevens worden getoont in diverse rapporten. U heeft niet alleen de beschikking over deze standaard rapporten, maar u kunt zelf ook uw rapporten inrichten. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks en/of maandelijks, met een kritische blik kijken naar het prestatie niveau van uw medewerkers.
 
Met behulp van extra hardware kan elke gesprek worden opgenomen, dit is bijvoorbeeld nodig bij advocaten kantoren, een notaris of het bankwezen. Call recording is een stand-alone applicatie maar kan ook worden geïntegreerd in KSS Call Manager.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via sales@nimava.nl of 030-6936444.