nimava
wlan
xelion

Bekijk ons assortiment


Uitgelicht

  • UCPLUS
  • GoIntegrator
  • KSS Call Suite

GoIntegrator

GoIntegrator is de applicatie voor een perfecte samenwerking tussen uw CRM applicatie en uw broadsoft platform. Het heeft een simpel ontwerp, maar de doeltreffende faciliteiten laten uw efficiënter werken. Het koppelen van uw zakelijke databank met uw BroadWorks telefoon is een uitstekende manier om de productiviteit te verbeteren. Het stelt gebruikers in staat om te weten wie er belt en om snel hun gegevens op het scherm op te halen.

   

GoIntegrator heeft verschillende faciliteiten, zoals:

  • Oproepen ontvangen
  • Oproepen doorschakelen
  • Belgeschiedenis (dagen)
  • Lijst met recente oproepen
  • Bellen met een klik van de muis
  • Zoeken in het adresboek(en)

We kunnen vijf versies bieden van Gointegrator.

Go Operator
Go Operator is een clienttoepassing op volledig scherm die is ontworpen om uw telefoon gemakkelijker en handiger in gebruik te maken.
Dit is een volledig functionele pc-consoletoepassing met veel van de voordelen van Go Integrator, waaronder:
 
- Uitbreiding status
- Een reeks kiesopties
- Volledige CRM / database-integratie voor zoeken in de directory, kiezen en 'knallen' van contacten.
 
Met Go Operator is het mogelijk om automatisch een script en bijbehorende notities te laten knappen wanneer een DDI-nummer wordt aangeroepen. Dit is erg handig als Go Operator een omgeving met meerdere huurders beheert of als toegewijde DDI-nummers aan klanten zijn toegewezen. Go Operator ondersteunt ook multi-site waardoor een operator op een enkele locatie gesprekken naar andere verbonden locaties kan verspreiden.

Go Wallboard
Go Wallboard is een lichtgewicht, eenvoudig te installeren en kosteneffectieve ACD Wallboard voor de Broadworks Call Center-oplossing voor gebruik op een pc.
 Dit is een afzonderlijke clienttoepassing binnen de Go Integrator-productsuite met live statistieken van een Broadworks Call Center. Het maakt een directe verbinding met de Broadworks-server via het XSI-protocol via HTTP / S. Er is geen server vereist op de locatie van de klant of in de cloud. De weergegeven statistieken zijn een combinatie van statistieken van de Broadworks-server en die van de toepassing zelf.
 
Er kan ook een enkele browserverbinding worden gemaakt met de host-pc, die de informatie van de momenteel actieve wallboard weerspiegelt. Dit is ontworpen om remote weergave van Wallboard-statistieken vanaf elk apparaat met browser mogelijk te maken.
Dit wallboard werkt 1 op 1 samen met de presence / beschikbaarheid informatie die u terug vindt in GoIntegrator Lite en DB.

Go TAPI
TAPI is een door Microsoft gedefinieerde API en staat voor Telephony Application Program Interface. Met TAPI kan een pc extensies in een Broadworks-communicatiesysteem bewaken en besturen, terwijl een TAPI-interface wordt geleverd aan een TAPI-compatibele toepassing.
 
Go TAPI wordt geleverd als stand-alone installatieschijven. Het TAPI-stuurprogramma wordt geconfigureerd met behulp van de Windows- "Telefoon en modem" -optie. Het stuurprogramma kan worden geconfigureerd om te werken in de first party (client) of third party (server side) modus. Een Go TAPI-licentietype is vereist (geleverd als een 8-cijferige licentiesleutel) die wordt gebruikt door de pc waarop de software is geïnstalleerd. In de first party-modus bevat een licentiesleutel een enkele licentie en in de externe partijmodus worden meerdere licenties opgenomen in de licentiesleutel.
 
Go Integrator Lite
Go Integrator Lite is een desktopgebaseerd Computer Telephony Integration (CTI) -product dat is ontworpen om u te helpen het meeste uit uw gehoste zakelijke telefoonsysteem te halen.
 
Zoeken naar contactpersonen in Microsoft Outlook, Google Contactpersonen of Lotus Notes terwijl uw telefoon overgaat, zodat u weet wie er belt voordat u de telefoon opneemt.
Hiermee kunt u antwoorden, ophangen, overbrengen of een oproep in de wacht zetten met een enkele muisklik
Ondersteunt "click to dial" van webpagina's, Microsoft Outlook-contactpersonen, Google Contacts, Lotus Notes en applicaties die TAPI-nummers ondersteunen
Biedt lokale oproeplogboeken waarmee u eerdere oproepen (inclusief gemiste oproepen) kunt bekijken en de oproep eenvoudig kunt beantwoorden
Biedt aanwezigheidsinformatie, zodat u kunt zien of uw collega's aan het bellen zijn voordat u een gesprek naar hen doorverbindt.

Go Integrator DB
Met Go Integrator DB for Broadworks kan de productiviteit van elke medewerker worden verhoogd. Het telefoonnummer van de beller en andere relevante gegevens kunnen bijvoorbeeld op het scherm worden weergegeven voordat de oproep wordt beantwoord. Telefoonnummers voor contactpersonen kunnen ook worden doorzocht en rechtstreeks vanuit de CRM-toepassing worden gekozen. Go Integrator DB is een desktopgebaseerd Computer Telephony Integration (CTI) -product dat is ontworpen om u te helpen het meeste uit uw gehoste zakelijke telefoonsysteem te halen.
 
Hiermee kunt u tegelijkertijd door veel ondersteunde CRM's en het ingebouwde gedeelde adresboek bladeren en klikken om vanuit de resultaten te bellen
Biedt lokale oproeplogboeken waarmee u eerdere oproepen (inclusief gemiste oproepen) kunt bekijken en de oproep eenvoudig kunt beantwoorden
Biedt aanwezigheidsinformatie, zodat u kunt zien of uw collega's aan het bellen zijn voordat u een gesprek naar hen doorverbindt.

 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of naar onze website voor deze applicatie www.gointegrator.nl